Hälsa

Raspberry Ketone – åsikter, pris, var man kan köpa, apotek, är det värt det?

Beskrivning av produkten

Hallon ketoner är en kemisk förening klass fenoler (organiska molekyler som finns i växter), extraherade från röda hallon. Det är ketoner som ger den karakteristiska hallonarom, men eftersom dessa föreningar används ofta som smakämnen i livsmedel och kosmetiska industrin. Men hallon ketoner (Hallon ketoner) är inte bara smaker! Att ta hallon ketoner som ett kosttillskott, som rekommenderas att göra Dr Oz kommer du att kunna höja fettförbränningen kapacitet din kropp på grund av de integrerade effekter på olika fysiologiska processer.

Vad är hallon keton?

I århundraden har människor använt hallon, inte bara för mat men också för medicinska ändamål. Precis som sina populära släktingar, jordgubbar och blåbär, hallon innehåller ett stort antal hälsosamma ingredienser. Unika aromatiska och smakegenskaperna hos bären länkade med hallon keton (också känd som 4- (4-hydroxifenyl) -2-butanol) som finns exklusivt i hallon och allmänt använda som aromämne i parfym och livsmedelsindustrin.

djupdykning i vetenskapen Hallon keton

Studier har visat att hallon ketoner kan bidra till fettförbränning. I ett experiment, möss livnärde ett högt kalori mat med tillsats av hallon ketoner. Efter 10 veckor visade det sig att tillsatsen av hallon ketoner förhindrade ackumulering av subkutan och abdominal fett, och även skyddade levern från fettinfiltration. Denna åtgärd ketoner är mycket fördelaktigt, eftersom bukfett (det fett som leder till bildandet av en stor mage och med “magra” personer) är direkt relaterad till komplikationer i samband med övervikt som metabola syndromet, diabetes och kranskärlssjukdom, även i frånvaro av konventionella riskfaktorer. Det bevisades att bukfetma påskyndar utvecklingen av åderförkalkning, oavsett ålder, den totala vikten och mängden underhudsfett. Således kan hallon ketoner hjälpa dig att få en bra form och förbättra hälsan.

Hur fungerar de Raspberry Ketone?

hallon ketoner har på kroppen olika åtgärder som leder till fettförbränning:

 1. Öka frisättningen av fett från fettdepåer (en process som kallas lipolys).
 2. Öka energiförbrukningen genom att stimulera termogenes i brun fettvävnad.
 3. stimulera fettförbränningen.
 4. Öka nivån av hormonet adiponectin.
 5. hämma syntesen av fett medan överskott fruktos (socker) och förhindra ansamling av fett.
 6. Förhindra absorberingen av fett.
 7. OL>

  Av särskilt intresse är effekten av hallon ketoner på brun fettvävnad och adiponectin.

  Brun fettvävnad Hallon keton

  Brown fettvävnad är ett fett vävnad som producerar värme istället för att öka fett. Tidigare trodde man att brun fettvävnad i betydande mängder endast hos gnagare och spädbarn. Det var dock nyligen visat att även vuxna människor har metaboliskt aktiv brun fettvävnad som kan stimuleras. Så brun fettvävnad dök upp i mitten av undersökningar av processer av fetma och, troligen, vi kommer snart att veta mycket om det. I detta avseende är det intressant att hallon ketoner provocera ökade kostnader för energi som produceras brun fettvävnad. Ju större din förmåga att bränna bort överskottet kalorier (genom att höja kostnaderna för energi), desto större chanser att släppa oönskade pounds.

  Adiponectin är ett hormon fettceller

  Fettceller anses ofta mycket kalorier. Men fettceller utsöndrar också vissa hormoner, både positiva och negativa (beroende på placering av kroppsfett). En av de användbara hormoner som utsöndras av fettceller är adiponectin. Adiponectin upptäcktes relativt nyligen, är det som produceras av fettvävnad, är en betydande mängd närvarande i det cirkulerande blodet och påverka tillståndet. Adiponectin ökar insulinkänslighet, minskar mängden glukos i blodet och minskar triglyceridnivån, och dessutom främjar fettförbränningen. Nya studier har visat att förutom dessa egenskaper som adiponectin minskar risken för diabetes, högt blodtryck och åderförkalkning, den har anti-inflammatoriska och anticarcinogen effekt.

  I själva verket orsakar abdominal fett metabola och kardiovaskulära sjukdomar genom att reducera nivån av adiponectin. På grund av den låga adiponectin nivån hos överviktiga människor utvecklar insulinresistens, diabetes och hjärt-kärlsjukdomar. Den adiponectin nivån var omvänt relaterad till graden av fetma innebär att ju lägre adiponectin nivåer, desto mer fett bildas.

  Intressant övningarna som är viktiga för hälsan, ökar också graden av adiponectin. Vikten av adiponektin kan bedömas på förslagen för att göra det biologiska indikator på hälsotillståndet och genomföra en terapeutisk intervention, då den är otillräcklig. Det antas att adiponectin eller intervention för att stimulera produktionen av adiponectin kan ha terapeutiskt värde vid hämning av smärtsamma tillstånd som associeras med insulinresistens – insulinberoende diabetes mellitus och fetma. Således förmåga hallon keton ökad produktion av adiponektin utan tvekan kan ge stora hälsofördelar.

  Appliceringsmetod

  Ta en kapsel två gånger dagligen eller enligt anvisningar från din läkare.

  varningar Hallon keton

  Förvaras utom räckhåll för barn. Hålla sig borta från värme, ljus och fukt.

Anja Ulf

Många kan sägas om henne, men kanske viktigast är att hon är hänsynsfull och uppenbar. Naturligtvis är hon också disciplinerad, rolig och tillmötesgående, men de är i kortare utbud, särskilt med tanke på att de är blandade med att kräva som väl.
hennes omtänksamma natur men det är vad hon är så omtyckt för. Vänner tenderar att räkna med det och hennes humoristiska känsla när de behöver cheering upp.

Ingen är perfekt självklart och Anja har en rad brister att hantera också. hennes tanklöshet och skönhet natur gör inte det största företaget och gör saker obekväma minst sagt.
Lyckligtvis är hennes snabba natur vanligtvis där för att hjälpa till med att mends saker när det behövs.

Du kanske också gillar…