XIAOQIANG Fürdőszoba Tükör, Led Világítás, Szabadon Álló, Hordozható 360 Forgás, a Smink, Borotválás, Arcápolás (Szín : Nikkel)

XIAOQIANG Fürdőszoba Tükör, Led Világítás, Szabadon Álló, Hordozható 360 Forgás, a Smink, Borotválás, Arcápolás (Szín : Nikkel)

A megrendeléshez hozzáférhető formában
HUF 32541.75
Az összeg:

▲ 1 X& 7 X NAGYÍTÁS : A fal Smink Tükör rendelkezik, 7x nagyítás opció megjelenítéséhez tiszta tükörképe, illetve győződjön meg róla, hogy minden részlet a haj, a smink, a hely, 1x-es nagyítású, hogy nézd meg a teljes nézd. ▲ TERMÉSZETES LED VILÁGÍTÁS : Természetes LED-es lámpák, adok neked egy csodálatos tükrözi is a dim környezetet.A LED szalag(6000 K) szorosan szimulálja a természetes napfény, védje a szemét a fény. ▲ 360 fokban elforgatható DESIGN : Sima, 360 fokban elforgatható segítsen látni, hogy nagyon közel lehet húzni a faltól elég, hogy a haj is redők lakás nagyon szépen a falhoz, amikor nem használja. ▲TÖBBCÉLÚ : Elegáns design, alkalmas lenne otthon, hotel, fürdő, fürdőszoba, stb.Ideális alkalmazása a smink, mint a kontaktlencse viselése, szemöldök szőrtelenítésre, make-up, hajvágás,, borotválkozás, stb. ▲ KÉSZÜLT KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ SÁRGARÉZ : Rustless, korróziógátló anyag, tartós.A keret lehet több, mint a cég az első néhány alkalommal, hogy u2019s normális, hogy új tükör.Pedig ez után többször is használja. - Kétoldalas 1 X/ 7 X kör alakú tükör funkciók egy sima 360 fokos forgatható design.- Magas minőségű anyagok elleni védelem a nedvesség kondenzáció.- Nagyítás az opciók lehetőséget, majd tiszta képeket győződjön meg róla, hogy minden részlet a haj, a smink, a helyükön vannak.Specifikáció : Anyag : Brass Magnification : 7x Tükör Átmérője : 8. 5 Inch/20 CM Kar Kiterjesztés : Akár 11 hüvelyk/30 CM Powered By : Plug Plug : Plug and play, a Mentés Villamos energia Csomag Tartalmazza : ● 1x Falra Szerelt Led Megvilágított sminktükör★ Szolgáltatás - Az áruház működik jóhiszeműen vesz igénybe vevői elégedettség, mint a célja.Úgy gondoljuk, hogy elégedett vagy a minőséggel, a kiválóság, a termékek.Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.Mi az ön számára kielégítő megoldást.

Tulajdonságok

Material:
Brass
Magnification:
7x
Mirror Diameter:
8. 5 Inch/20CM
Arm Extension:
Up to 11Inch/30CM
Powered By:
Plug
Plug:
Plug and play, Save Electricity
Package Included:
● 1x Wall Mounted Led Lighted Make- up Mirror :
★ Service- Our store operates in good faith and takes customer satisfaction as its purpose. We believe that you are satisfied with the quality and excellence of our products. If you have any questions, please feel free to contact us. We provide you with a satisfactory solution :

A vásárlók is választanak