K-Szög Knail Köröm Kristály Strassz Kerek Kövek, a Köröm Fém Drágakő, Gyémánt Ékszerek, 3D-s Köröm Art Dekoráció Készlet (008)

K-Szög Knail Köröm Kristály Strassz Kerek Kövek, a Köröm Fém Drágakő, Gyémánt Ékszerek, 3D-s Köröm Art Dekoráció Készlet (008)

A megrendeléshez hozzáférhető formában
HUF 1348.65
Az összeg:

K-Szög különleges köröm ékszerek.Hozza a szépséget, hogy a keze ügyében.Kiváló minőségű kristály, ami ragyog, bárhol. 12 stílusok strassz.Ez tükrözi a különböző fény, különböző szögekből, de könnyen hozzá lehet természetes vagy hamis körmök.A köröm ékszer készült kiváló minőségű üveg, ami nagyon kemény, nem törik könnyen, az ívelt design illik a körmök tökéletesen, illetve a felszíni funkciók egy jó vágás.Alkalmas nail art, body art, ruhák, cipők, DIY kézműves, ékszer készítés, is fel lehet használni, hogy díszítse a haza, mobil telefon esetében, meghívó, stb.Hogyan kell használni ⋅Távolítsa el a szennyeződéseket vagy az olaj a felszínre lehet ragasztani, majd jelentkezzen ragasztó a kívánt szög helyét. ⋅Használjon csipeszt, hogy csatolja a kövek a köröm, majd nyomja meg úgy, hogy összetartanak. ⋅Alkalmazni Top Gél vagy Tiszta Gél körül a köveket, hogy növelje a hatalom megtartása a kövek. ⋅Alkalmazásakor top gél vagy átlátszó gél, harden egy zselés műköröm lámpa.

Tulajdonságok

A vásárlók is választanak