Nyak Rajongó, Kis Ventilátor, Könnyű, Nyári munka, a Sport Kültéri(Rózsaszín)

Nyak Rajongó, Kis Ventilátor, Könnyű, Nyári munka, a Sport Kültéri(Rózsaszín)

A megrendeléshez hozzáférhető formában
HUF 2644.65
Az összeg:

Könnyű, nem teher, a könnyű testet visel, nincs nyomás érzékenység, nagyon világos, hűvös lelet könnyen magával viheti.A test fel van szerelve egy zsinór, ami hordozható, kis légkondícionáló, a gyaloglás, ha hűvös szellő mikor megy ki.Ez a könnyen használható, de van egy állvány funkció, amelyet meg lehet változtatni egy asztali ventilátor másodperc, ami kényelmes, használható.A bladeless design egy nagy levegő mennyisége.Az újonnan kialakított struktúra, valamint a ventilátor lapátok illeszkedik egy brushless motor, amely széles választékát biztosítja a levegő, nagyobb szél, meg a hűtőt.Három sebességű szél beállítás, gyors hűtés, csak jó hideg, a szél mozgatja a szíve.Szolgáltatás : 1. A test fel van szerelve egy zsinór, ami hordozható, kis légkondícionáló, a gyaloglás, ha hűvös szellő mikor megy ki.2. Könnyű, nem teher, a könnyű testet visel, nincs nyomás érzékenység, nagyon világos, hűvös lelet könnyen magával viheti.3. A bladeless design egy nagy levegő mennyisége.Az újonnan kialakított struktúra, valamint a ventilátor lapátok illeszkedik egy brushless motor, amely széles választékát biztosítja a levegő, nagyobb szél, meg a hűtőt.4. Három sebességű szél beállítás, gyors hűtés, csak jó hideg, a szél mozgatja a szíve.5. Ez a könnyen használható, de van egy állvány funkció, amelyet meg lehet változtatni egy asztali ventilátor másodperc, ami kényelmes, használható.Specifikáció : Elem Típus : Fan Material : ABSWeight : Kb. 201g / 7.1 oz Power Tápfeszültség : DC 5 V/2 ARated Teljesítmény : 5 WBattery : 1800m Ah Lítium-Polimer Akkumulátor 18650 (tartozék) Töltési Idő : Körülbelül 3 hours Working Idő : 2-6 hours Wind Sebesség : Három-Sebesség Adjustment How kell Használni : 1. Kérjük, hogy teljesen töltse fel az akkumulátort, mielőtt use2. Nyomja meg a power kapcsolót, hogy elkezd egy szél sebesség, nyomja meg ismét a gombot, hogy állítsa be a szél sebessége, összesen három szél sebesség, nyomjuk meg a kapcsolót, a negyedik alkalom, hogy kapcsolja ki a ventillátort.A csomag Lista : 1 x Fan1 x Lanyard1 x USB hálózati Cable1 x Manual Note : Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard.

Tulajdonságok

Item Type:
Fan
Material:
ABS
Weight:
Approx. 201g / 7.1oz
Power Supply:
DC 5V/2A
Rated Power:
5W
Battery:
1800mAh Polymer Lithium Battery 18650 (included)
Charging Time:
About 3 hours
Working Time:
About 2-6 hours
Wind Speed Gear:
Three-Speed Adjustment
How to Use:
1. Please fully charge the battery before use :
2. Press the power switch to start one wind speed, press it again to adjust the wind speed, a total of three wind speeds, press the switch for the fourth time to turn off the fan. :
Package List:
1 x Fan1 x Lanyard :
1 x USB Power Cable :
1 x Manual :
Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

A vásárlók is választanak