A tanulás Pad / Gyerekek Telefon 6 Kisgyermek oktató Játékok. Érintse meg Tanulni Kisgyermek Tabletta Számok, ABC, Szavakat Tanulni. Oktatási, Tanulási Játékok a Fiúk, a Lányok - 3 Éves

A tanulás Pad / Gyerekek Telefon 6 Kisgyermek oktató Játékok. Érintse meg Tanulni Kisgyermek Tabletta Számok, ABC, Szavakat Tanulni.

A megrendeléshez hozzáférhető formában
HUF 4723.65
Az összeg:

GYORSABB KISGYERMEK TANULÁS – Gyerek oktatási tabletta tele kisgyermek oktató játékok, szórakoztató tanítani kritikus gondolkodás készségek, beleértve a betűk, a szavak, a helyesírás, a számok, hogy "Hol Van?" Kvíz.ÓRA TANULÁS – 6 egyedi kisgyermek oktatási funkciók célja, hogy segítsen a gyerekek megtanulják a nyelvet, valamint elősegítik a tanulás szeretetét, valamint szórakoztatni a gyerekeket, feltartani őket, az oktatás.Megbízható MINŐSÉG – nem törik, mint az olcsó játékok, ez egy kiváló minőségű gyerekek tanulási tablettát, hogy az erős, illetve tervezték, hogy ellenálljon a mindennapi használat során a gyermek fejlődési év.UTAZÁSI KÉNYELEM – Oktatási tevékenység a gyerekek számára a tökéletes megoldás, hogy a hosszú autós utak, repülős túrák, utazási; ez a hordozható óvodai tanulás tabletta tömött-val több tucat tevékenységet.ALL-IN-ONE GYEREKEK OKTATÁSI ESZKÖZ – a Gyermekek tanulási tabletta csomag tartalma elektronikus szórakoztató telefon készülék; megköveteli, 3x AA elem (nem tartozék); ajánlott korosztály ajánlott korosztály 3 éves+.Érintse meg tanítani elektronikus oktatási tabletta. 6 különböző gyerekek tanulási játékok.Megtanulja a számokat, tanulni, Abc, szavak, helyesírás, "Hol Van?" Kvíz játék dallamok.Elősegíti a korai tanulás, illetve a gyorsított fejlődés.Automatikus kikapcsolás battery saver (szükséges 3x AA elem, nem tartozék).

Tulajdonságok

A vásárlók is választanak