Greaten Zökkenőmentes Mop Tároló Birtokosai, Falra Szerelhető Öntapadó Seprű Tároló Állvány Felmosó Seprűt Tartó, többfunkciós Szerszám Tároló Akasztó, amely Alkalmas a Konyha, Fürdőszoba, Mosókonyha (B)

Greaten Zökkenőmentes Mop Tároló Birtokosai, Falra Szerelhető Öntapadó Seprű Tároló Állvány Felmosó Seprűt Tartó, többfunkciós Szerszám

A megrendeléshez hozzáférhető formában
HUF 1888.65
Az összeg:

[Kiváló Anyag] : A hordozható mop tároló állvány készült kiváló minőségű, PP, műanyag, PVC anyagból, ami tartós. [Alkalmazási] : A zökkenőmentes mop tároló állvány kicsi, rugalmas.Telepítse, ahol el kívánja helyezni az eszközt.Telepítve van az ajtó mögött, vagy a következő, hogy a kabinet.Neked is csatolja a wc-tartályba, hogy biztosítsa a felmosót. [Nem a Körmök, valamint a Nem Fúrók] : Könnyen telepíthető, erős szállító kapacitás, lehet telepíteni a nappali, fürdőszoba, wc.A zökkenőmentes mop tároló állvány van egy stabil fali konzol felszerelt, erős ragasztó, amely lehet telepíteni a falakat, ajtókat.Öntapadó ragasztók hatékony bármilyen sima felületre.Csak arra emlékszem, hogy tiszta, száraz telepítés előtt, majd várjunk 12 órát, mielőtt lóg, bármilyen eszközök tényleges telepítés. [Anti-slip] : A zökkenőmentes mop tároló állvány készült tartós ABS csúszásmentes gumi dugót.Nem kell aggódnia, hogy a rozsdás, vagy leesik a seprő meg felmosó.Képes hatékonyan sokáig. [Fürdőszoba Asszisztens] : A zökkenőmentes mop tároló állvány segíthet az otthoni megszabadulni a rendetlenség, felmosó, illetve seprű, amelyek általában helyezett mögött az ajtót.Ez helyet takarít meg a szobában, miközben a szobám tiszta, hogy nézd szervezett.

Tulajdonságok

A vásárlók is választanak