A szekrény Gyerekeknek Fém Tároló Szekrények, Hálószoba, Gyerek Szoba, Iskola, Hivatal, Szekrény, Tároló Szekrény, Játékok, Ruházat, sportszer, Ajtó, Szekrény Zár 2 Kulcs (48 Inch, Piros, Fehér)

A szekrény Gyerekeknek Fém Tároló Szekrények, Hálószoba, Gyerek Szoba, Iskola, Hivatal, Szekrény, Tároló Szekrény, Játékok, Ruházat,

A megrendeléshez hozzáférhető formában
HUF 12148.65
Az összeg:

[Magas Minőségű Építési] : Tartós fém anyag formák masszív szerkezet gyerekek szekrény, amelyet fel lehet használni, a hosszú távú pedig kerülni kell cserélni, a rövid idő alatt. [Átgondolt Tervezés] : Részletes tervezés az ajtót, hogy a gyerekek, hogy egy névjegykártyát.Felszerelt polcon, valamint a lógó rob lehet fejleszteni a gyerekeket, hogy jobban tárolni a ruhákat, anti-collision pad csendes, miközben védi a szekrény. [Többszörös használ] : Kiváló tárolási egy elegáns megjelenés, nagy gyerek szoba, hálószoba, tornaterem, tanteremben ,gyerek szoba, játszószoba, otthoni edzőterem, iroda/munka tárhelyet.Három színben állnak rendelkezésre, a gyerekek közül lehet választani : Kék, Narancs, Piros. [Safe & Könnyen Összeszerelhető] : A Fém tároló szekrény lehet dupla zárva, hogy biztosítsa a tartalmát.Egy tartalék kulcsot tartalmazza.Minden egyes hivatkozás részben rögzített kártya slot, nem csavarokat, szerszámokat van szükség, könnyen összeszerelhető. [100% - os Garanciát] : A Gyerekek Tároló szekrények rendelt küldi ki biztonságosan, gyorsan.Bármilyen kérdése van, nyugodtan vegye fel velünk a kapcsolatot, valamint az értékesítést követő csapat fog válaszolni 24 órán belül megoldani hamarabb.

Tulajdonságok

A vásárlók is választanak