PartyKindom Telefon Rögzítésre Csuklópántot a Férfiak Gyűrűs Csat, Gyöngy Telefon Varázsa Lánc Mobiltelefon Anti Elveszett Lóg Pántok Hosszú Kötelek, Medál, Kulcstartó, a Kulcsok mobiltelefon (Fekete)

PartyKindom Telefon Rögzítésre Csuklópántot a Férfiak Gyűrűs Csat, Gyöngy Telefon Varázsa Lánc Mobiltelefon Anti Elveszett Lóg Pántok

A megrendeléshez hozzáférhető formában
HUF 7654.50
Az összeg:

- Ez a termék készült achát, crystal,, könnyű, könnyen hordozható. - Kiegészítőként, hogy megfeleljen a saját tételek, mind a jó megjelenésű, praktikus. - A retro, valamint kitűnő achát, majd jade gyöngy design teszi a tétel nagyon szép, nagyon dekoratív. - Nagyon kényelmes a használata, könnyen heveder, pakolja ki az elemeket. - Ez egy tökéletes, illetve tökéletes ajándék lehet adni, hogy a lánya, barátnő-barátnő vagy a feleség.Biztos nagyon boldog.Leírás keres egy elegáns, gyönyörű mobiltelefon lánc?Nézd meg ezt a terméket.készült achát, valamint kristály, jó érzés használni.Lehet, hogy a nyaka köré, vagy a csuklódon.Ez segít megvédeni a telefont is.Adhatod ajándékba, hogy a barátok vagy a család.Jellemzői : - Anyaga : Achát, Smaragd.- Méret : 44 X8 X1cm/ 17. 29 X3. 14 X0. 39in.- Szín : Fekete.Csomag, Beleértve 1 x Telefon Zsinór.

Tulajdonságok

A vásárlók is választanak