Baoblaze 7S Hatalom Fal 29.4 V Lítium nagyfeszültségű Vezetékek 18650 batterys Jogosultja Akkumulátor DIY Jogosultja - Bluetooth 7s20a

Baoblaze 7S Hatalom Fal 29.4 V Lítium nagyfeszültségű Vezetékek 18650 batterys Jogosultja Akkumulátor DIY Jogosultja - Bluetooth 7s20a

A megrendeléshez hozzáférhető formában
HUF 9718.65
Az összeg:

Támogatja a multi-layer overlay, hogy növelje a teljesítmény, illetve kapacitás.Támogatás további bővítő modulok, támogatás, egyoldalas vagy kétoldalas akkumulátor.Nagyfeszültségű vezetékek, Teljes chip magas-jelenlegi védelmi igazgatóság, valamint az akkumulátor tartóba.Magas Konverziós hatékonyság, Támogatja a multi-layer kiegyensúlyozott kiadás.A túlfeszültség védelmi funkció megakadályozza, hogy túllépése, vagy-mentesítés.A feszültség kiegyenlítés funkció, annak érdekében, hogy több készlet feszültség azonos, növeli az életet, az az akkumulátor.Könnyen használható, működik, nincs más eszközök telepítéséhez szükséges.Helyezze be az akkumulátort szerint a pozitív, mind a negatív oldalon az áramkör.Legyen óvatos, hogy nem fordított rá.Elem Típus : Akkumulátor Tartót Védelmi Igazgatóság.Leírás : - Támogatja a multi-layer overlay, hogy növelje a teljesítmény, illetve kapacitás.Támogatás további bővítő modulok, támogatás, egyoldalas vagy kétoldalas akkumulátor. - Nagyfeszültségű vezetékek, Teljes chip magas-jelenlegi védelmi igazgatóság, valamint az akkumulátor tartóba.Magas Konverziós hatékonyság, Támogatja a multi-layer kiegyensúlyozott kiadás. - A túlfeszültség védelmi funkció megakadályozza, hogy túllépése, vagy-mentesítés.A feszültség kiegyenlítés funkció, annak érdekében, hogy több készlet feszültség azonos, növeli az életet, az az akkumulátor. - Könnyű, egyszerű a használata, működése, nincs más eszközök telepítéséhez szükséges.Helyezze be az akkumulátort szerint a pozitív, mind a negatív oldalon az áramkör.Legyen óvatos, hogy nem fordított rá.Specifikáció : - Elem Típus : Akkumulátor Tartót Védelmi Igazgatóság - Anyag : műanyag+fém+elektronikus alkatrészek - Méret : 17x9cm/6.69x3.54inch - Szín : Mint látható - Feszültség : 29.4 V(teljesen feltöltve) - Áram : 20 A, 40 A, 50 A,60 A - Meleg Tippek : (Elem nem tartozék) - 1.A 7-ES igényel 29.4 v-os töltő. - 2.Ne használja a fém asztal tetején, figyelni, hogy a szigetelés, illetve ne zárja rövidre. - 3.A töltőáram minden réteg nem ajánlott haladhatja meg a 2a, ellenkező esetben az akkumulátor hőt állít elő (például, ha a réteg, válassza ki a 2a töltő, ha van két réteg, válassza a 4a töltő). - 4.Nézd meg az alkatrészt az akkumulátor orientáció,mind az akkumulátorok nem tántorgott az azonos tájolással. - 5.Ne csatlakoztassa a hálózati tápegységet a rossz pozitív, mind a negatív, vannak jelek, az áramkör, figyelni, hogy a megfigyelés.A csomag Tartalmazza : sok éves tapasztalattal árusítás online, vagyunk összpontosíthatunk a legjobb termék, illetve szolgáltatás az ügyfelek számára.

Tulajdonságok

- Item Type:
Battery Holder Protection Board
- Material:
plastic+metal+electronic components
- Size:
17x9cm/6.69x3.54inch
- Color:
As shown
- Voltage:
29.4V(fully charged)
- Current:
20A, 40A, 50A,60A
- Warm Tips:
(Battery not included)
- 1.The 7S requires a 29.4v charger. :
- 2.Do not use it on metal table top, pay attention to insulation and do not short circuit. :
- 3.The charging current of each layer is not recommended to exceed 2a, otherwise the battery may generate heat (for example, if layer, choose 2a charger, and if there are two layers, choose 4a charger). :
- 4.Look at the circuit board with the battery orientation,and all the batteries cannot be staggered in the same orientation. :
- 5.Don't connect the power supply with the wrong positive and negative, there are signs on the circuit board, pay attention to observation. :
Package Includes:
We have many years of experience in selling merchandise online, we are focus on providing best product and service to customers. :

A vásárlók is választanak