Üres Tetoválás Bőr Gyakorlat,Haky 10DB Tetoválás Gyakorlat Bőr Puha Hamis Bőr kétoldalas Tetoválás Bőr Szilikon Párna Tetoválás Microblading Szemöldök Gyakorlat Bőrön a Tetoválás Készletek Tetoválás Művészek (6×8)

Üres Tetoválás Bőr Gyakorlat,Haky 10DB Tetoválás Gyakorlat Bőr Puha Hamis Bőr kétoldalas Tetoválás Bőr Szilikon Párna Tetoválás Microblading

A megrendeléshez hozzáférhető formában
HUF 2293.65
Az összeg:

MÉRET MENNYISÉG - Tartalmaz 10 Üres Tetoválás Gyakorlat Bőr. 8x6 inches Üres Tetoválás Mikro penge Gyakorlat Szemöldök Gyakorlat Bőr.színe hasonlít az emberi bőr alkalmas gyakorlat.MAGAS MINŐSÉGŰ MARERIALS - Ezek a tetoválás gyakorlat bőr készült szintetikus bőr, mint anyag.Ezek a tetoválás gyakorlat bőr a nagy ajándék tetoválás művészek.DUPLA OLDALON HASZNÁLAT - Dupla Oldalon Szilikon Tetoválás Gyakorlat Bőre elég vastag kétoldalas használatra, feltéve, ha a tetoválás területeken, főleg kezdőknek.KÉNYELMES HASZNÁLAT - Csomagolás körül a tetoválás gyakorlat bőr körül bármely testrész, mint a karok, lábak, ládák, vagy háttal jobb a gyakorlatban a különböző görbék, valamint kontúrok.ELÉGEDETTSÉG - Ha bármilyen elégedetlenség egyszerűen írjon nekünk pedig kicseréljük, vagy visszatérítjük a vásárlás időben, amikor annak a tetoválás készletek.Egység szám típus : Gróf.Haky 10 DB kétoldalas Szilikon Tetoválás Gyakorlat Bőr számára Microblading, valamint a Tetoválás műszaki adatok : Méret : 8x6 inches Vastagság : 0.12 cm Csomagolás : 10db Tetoválás Gyakorlat Bőr Anyaga : szintetikus bőr, mint anyag, Jellemzői : 1.Nem szennyeződések jobb bőr érintse meg az érzés. 2.Egyedi csomagolás minden egyes tetoválás gyakorlat bőr. 3.Sima felület freestyle design, mind gyakorlatban. 4.Gyakorlat a különböző tetoválás technikák, a felvázolja, hogy az árnyékolás. 5.Nagy a vizsgálathoz a fejlődés során a tetoválás a gyakorláson. 6.Ez a hamis bőre elég vastag a kétoldalas használat.Széles körben használják : 1.Mint egy bemutatót, hogy megmutassa a kiváló grafika, vagy azt mutatják, a különböző tetoválás képességeit. 2.Ideális tetoválás gyakorlat bőr a kezdő, valamint a tapasztalt tetoválás művészek, hogy a gyakorlatban különböző tetoválás technikák, mint például a felvázolja, árnyékolás, stb. 3.Nagy ajándék tetoválás művészek. 4.Az emberi bőr -, mint a textúra, szín, hogy a gyakorlatok kedvem dolgozni, valós huam bőr.Használja folyamat : 1.Készítsen egy üres tetoválás gyakorlat bőr, vagy Készítsen egy tetoválás gyakorlat bőr nyomtatott minta. 2.Alkalmazni egy réteg Vazelin, hogy a tetoválás gyakorlat bőr 3.Tetoválás gyakorlat 4.Törölje le a felesleges festéket a felületre, a tetoválás gyakorlat, bőr, papír törölköző.Elégedettség : A tetoválás csapat elkötelezett amellett, hogy így egy jó vásárlási élmény.Ha bármilyen elégedetlenség, miután megkapta az árut, akkor küldjön egy e-mailt bármikor.Ígérjük, hogy egy jó után - szolgáltatás.

Tulajdonságok

A vásárlók is választanak