Potenc

Titan Gel – åsikter, pris, var man kan köpa, apotek, är det värt det?

“Titan gel” ( “Titan gel guld” (Titan gel guld -. “Guld”) smörjmedel, positionerad av tillverkaren som ett medel för att öka känsligheten hos penis, för att förbättra erektioner och ge ytterligare komfort under intim kontakt Många falska webb-sidor säljare av förfalskningar infört konsumenter till förvirring om egenskaperna av kosttillskott, lovande ökning av en medlem i 5-7 cm på bara en månad. Denna situation allvarligt äventyrar säljaren av den ursprungliga produkten .

Sammansättningen och egenskaperna hos komponenterna Titan Gel

“Titan gel” finns i rör med 50 ml. Är en geléliknande transparent substans. Inte klibbig, lätt tvättas bort med vatten. Hållbarhet är 2 år.

I instruktioner för användning av intima geler “Titan gel” och “Titan Gelium guld” är sammansatt av följande ingredienser:

 1. Basis, hjälpämnen, mentol.
 2. hyaluronat, bärnstenssyra. Påskynda blodcirkulationen, stimulerar metaboliska processer, öka densiteten och elasticitet i huden.
 3. extrakt av blommor och blad av verbena, samt frukt jordgubbar. Har antiinflammatoriska och antibakteriella egenskaper.

I “Titan gel guld” koncentrationen av bärnstens och hyaluronsyra ökas.

Egenskaperna hos komponenterna i gelén komponenter:

 • Förbättrad blodflödet till penis och ökningen potens;
 • Ökning av elasticitet av tyger av en medlem, vilket ökar känsligheten av huvudet,
 • Skydd från bakterier;
 • Acceleration av cellregenerering.

Syftet och användningsmetod Titan gel

Drogen “Titan gel”:

 1. ger en bekväm slip under friktioner och utföra manuella övningar för penisförstoring (jelqing), klasser med eller pump samtidigt bär förlängaren.
 2. Bildningen av mer levande förnimmelser genom att öka känsligheten hos ollonet.
 3. Ökad tonen i penis på grund av den fuktgivande effekt och stimulerar cellförnyelse.
 4. OL>

  Uttalandet påpekade att “Titan gel” är inte ett preventivmedel, så ytterligare åtgärder behövs för skydd mot graviditet. Kontraindikationer och biverkningar, med undantag för individuell intolerans av komponenter är inte fixerade.

  De ovan givna detaljerna direkt med förpackningen “Titan Gel” från den ursprungliga tillverkaren. Effekten av penis utvidgningen, särskilt av 5-7 cm, som i reklam på webbplatser, inte deklarerats . Sant eller falskt sådana löften – Svaret är uppenbart: penis växer från regelbunden motion . Den ursprungliga “Titan gel” underlättar prestanda, skyddar huden från skada, underlättar lättare sträckning av corpora cavernosa och tunica albuginea, förhindrar bildandet av hematom . Dessutom slutresultatet beror på de individuella egenskaperna hos organismen. Om du vill använda “Titan gel” att öka “manliga värdighet” är meningslöst, liksom att sprida någon annan kräm eller salva. Dessa verktyg har sina för- och nackdelar, men att öka storleken av en medlem av sig själva, de kan inte.

  Läs mer om “mirakel” botemedel för penisförstoring, säger läkaren urolog-andrologist Hizriev Khizri Zakirovich

  Metod för applicering av smörjmedlet: “Titan gel” appliceras på penisskaftet eller ovanpå en kondom innan sexuell kontakt. När den används med särskilda anordningar bör styras av instruktionerna. Applicera med en mjuk rörelse från roten till huvudet (det är också möjligt att fånga).

  Efter applicering av gelen penis ser normalt – ingen rodnad och svullnad. Det finns en liten kyleffekt, det finns ett ljus smak av citron. Kön blir mer levande med regelbunden användning huden turgor av penis (spänningstillståndet hos membranen i levande celler) ökar, så användningen av gelén, förstås.

  Var köpa original kosttillskott Titan gel

  I apotek “Titan gel” inte till salu . För att boka garanteras ursprungliga produkten endast via den officiella hemsidan för säljaren. Hendels.ru

  förfalskningar säljs på många en sida webbplatser, och även på “Aliexpress” . Webbplatsen “ru.titangel.com” kallar sig det enda officiella återförsäljare av “Titan gel”, samma information på webbplatsen “titan-gel-official.ru” och flera liknande. Detta medför förvirring bland konsumenterna att inköpsstället och tillverkning av originalprodukten.

  skannade certifikat till drogen, som vanligtvis är placerad på att sälja resurser finns också. Därför är det okänt hur “Titan gel” effektiv och säker. På webbplatsen titanqel.ru (av någon anledning i stället för bokstaven g i namnet står för q), att positionera sig som officiell distributör av gel “Titan gel guld” placeras certifikat, sanitära-epidemiologiska slutsats och ett par av certifikat i ett främmande språk. Men ingen av dem läsa, förstora bilden är det omöjligt att dra slutsatsen att symboler är ögon. Där kan du läsa och falska recensioner av läkare. Foton av “experterna” inte alltid överensstämmer med verkliga människor.

  Kontakter för kommunikation med säljare eller producenter “Titan geler” är inte heller på någon hemsida-målsidan . En begäran om att produkten föreslås ske genom ett webbformulär eller begära ett samtal tillbaka. Det vill säga, att svara på frågor och klagomål från konsumenter sådana distributörer inte initialt avser.

  När det gäller priset på både “Titan geler” på alla platser hon är en – 990, som alla “mirakelprodukter”. Dessutom betyder det att detta är en unik händelse, men deras verkliga värde är 1980 RUB samma information finns på de resurser, som säljer motsvarigheter, “Fallston”, “Dominator” och liknande kosttillskott.

  Handel “mirakelmedel” som lovar orealistiska penisförstoring, oöverträffad tillväxt potens och andra myter – en mycket lönsam verksamhet för att lura intet ont anande män. I Kina köps billigt fett av okänt ursprung (flaska från en enda fat), förpackas, aggressivt marknadsförs. Slutanvändaren är antingen nöjd med placeboeffekten, eller sörjande över förlorade pengar, eftersom han inte kommer att återvända. Att vända sig till domstol i fallet med personskador, även till ingen nytta -. Svaranden helt enkelt inte existerar

  Skillnaden av originalet från en falsk Titan Gel

  LLC “Handel” varnar konsumenter att över 80% säljs i Internet “Titan geler” är förfalskningar . För att identifiera bedrägeri, en uppringare som svar på en begäran av den anställde, är det rekommenderat att ställa några frågor:

  1. Om landet och tillverkare.
  2. Om möjligheten att tillhandahålla handlingar för produkten. Förutom certifikatet måste vara fakturan faktureras distributören av tillverkaren.
  3. Om telefonnumret för kommunikation.
  4. På möjligheten till Express leverans.
  5. OL>

   LLC “Handel” svarar snabbt på klagomål och frågor om konsumenterna. Och skickar till köparen alla handlingar som styrker ursprunget och säkerhet gelerna.

   Tips som hjälper dig att korrekt skilja ett original från en falsk

   För att skilja den falska från originalet, “Handel” rekommenderar att uppmärksamma följande nyanser:

 • Produkterna under varumärket “Titan gel” görs endast i Ryssland, inte i Kina, USA, Japan, skrivet på olika platser;
 • Kompositionen innehåller inte stimulantia och afrodisiaka;
 • Lådan bör täckas med en skyddsfilm. Förutom streckkoden och logotyp innehåller information om namn och kontaktuppgifter från tillverkaren och leverantören, mottagande av fordran;
 • Hållbarhet och satsnummer är placerade på sömmen hos röret måste matcha informationen på förpackningen,
 • Rör och lock skall vara svart. Vit färg förfalskningar bara.

Recensioner Titan Gel

Alexander, 26 år: “Haft tydliga instruktioner på webbplatsen – kladdig kuk på ett regelbundet schema Inget resultat noterades: ingen erektion har inte förbättrats, inte heller storleken har inte ökat skilsmässa alla löften på de färgglada platserna.. eller förfalskning skickas -. vet inte “

Valera, 34: “Titan gel” – den vanliga fett, men priset är av diagrammen. Medlem ökas inte, är inte särskilt exciteras, snarare kyleffekten är närvarande. Analog kan vara billigare att köpa 3 gånger. Recensioner om att öka storleken av ett fåtal cm -. Registrerade, sir “

Slutsats Titan Gel

“Titan gel” – en konventionellt smörjmedel utan någon ökning av storleken av medlems egenskaper enligt på förpackningen. Många av komponenterna i kompositionen träffas på vanliga mjukgörande ansiktsmasker. För att undvika att bli ett offer för bedrägeri och inte att bli besviken i inköp, borde vara mer intresserad av produktens ursprung och åtminstone en liten förståelse av anatomin av penis.

Expert siteBozhko Svetlana Horinouchi år 1998 Lugansk state Medical University på en specialitet “Medical business”. Held 4 gånger en repetitionskurs, sista gången år 2017, har första kvalificerings category.Experience av medicinsk praxis i 23 år.

Anja Ulf

Många kan sägas om henne, men kanske viktigast är att hon är hänsynsfull och uppenbar. Naturligtvis är hon också disciplinerad, rolig och tillmötesgående, men de är i kortare utbud, särskilt med tanke på att de är blandade med att kräva som väl.
hennes omtänksamma natur men det är vad hon är så omtyckt för. Vänner tenderar att räkna med det och hennes humoristiska känsla när de behöver cheering upp.

Ingen är perfekt självklart och Anja har en rad brister att hantera också. hennes tanklöshet och skönhet natur gör inte det största företaget och gör saker obekväma minst sagt.
Lyckligtvis är hennes snabba natur vanligtvis där för att hjälpa till med att mends saker när det behövs.

Du kanske också gillar…