Hordozható Slim Power Bank Működik Az Android, Windows, PC, Tablet 10 000 mAH Digitális Kijelző, Állapot Frissítése, 3 Kábeleket Tartalmazza! (Fekete)

Hordozható Slim Power Bank Működik Az Android, Windows, PC, Tablet 10 000 mAH Digitális Kijelző, Állapot Frissítése, 3 Kábeleket Tartalmazza!

A megrendeléshez hozzáférhető formában
HUF 6748.65
Az összeg:

▶[FRISSÍTVE] Új Tanúsított UL jóváhagyott anyagok biztosítják szigorú megbízhatóság, biztonságos, Gyors, Igaz 2 A Hordozható Töltő működik az Android, Windows, PC, Tablet Készülékek!. ▶[SPECIÁLIS], Okos IC chip technológia megakadályozza, hogy a készülékek a túltöltés, túlmelegedés, valamint túláram a Android, Windows, PC, Tablet, míg a Digitális Kijelzőn LED kijelző ellenőrizzük, hogy a készülék megfelelően csatlakoztatva van a töltő. ▶[GYORS TÖLTÉS] Rendelésre készült, a Micro USB USB-Type-C Típusú Eszközök is, egyszerűen csatlakoztassa az Android, Windows, PC, Tablet, a power bank, majd csatlakoztassa a készüléket a gyors 2 Amp töltés. ▶[LEGJOBB] mindkét dolog egyszerre több kábelek, töltő több, mint egy eszköz, főnök, míg hallgatta a zenét, videókat, frissítése, alkalmazások, egyszerre!. ▶[TANÚSÍTÁSI GARANTÁLT] által Tervezett Cellet, ezt igazolta, hogy a legfejlettebb bizonyítványok által UL, CE, mind a Nemzetközi Biztonsági Előírások az Android, Windows, PC, Tablet. ⚡Szakmai Teljesítmény Bank 10 000 m AH tökéletesen működik az Android, Windows, PC, Tablet, valamint Digitális Kijelző Rendszer Teljesítmény Biztonsági Funkciók! (Dual 2 Amp Portok).Ez az Ultra Certified Power Bank Hordozható Töltő a tökéletes töltési megoldás, ha egy konnektor elérése.✅Műszaki adatok : ●Ultra vékony, kompakt, hordozható, ez az újratölthető power bank épült, 2 univerzális USB portok●USB Charger támogatja a Gyors Töltés 2 A, mind a Gyors Töltés maximalizáljuk a meglévő USB funkció azáltal, hogy a nagyobb teljesítmény kompatibilis készülékek.●Jön használ, de bármely existings Micro USB port töltés segítségével egy számítógép, fali vagy autós adapterrel (nem tartozék).●2 amper minden port, fel tudod tölteni két USB-alapú eszközök egyszerre.●Fontolja meg, hogy egy otthon, iroda, utazási, így mindig közel egy töltést.●Töltés árak garantált, Kimenet : 5 V MAX 1 A-2.0 A, 12 Watt BEMENET : 12 v dc, valamint UL nek, valamint✅TARTOZÉKOK : ●Egyetlen Szilárd része építési Kábelek, Csatlakozók (mind a Három Tervezett erre)●elfogadja fel, bármely más Micro-USB-Eszközök olyan Tabletta, összes későbbi bekapcsoláskor a felhasználó, SZÁMÍTÓGÉP, Kamera, HDTV, valamint i Pod Kábelek●LED Kijelző világít, amikor kapcsolódó járművek erejét ellenőrizze, pontos, biztonságos töltés.●Digitális kijelző megjeleníti az akkumulátor százalékos, mind a kimenet.Univerzális kompatibilitás a legtöbb okostelefonok, ipod, ipad, tablet, kamera, laptop, GPS, valamint több.

Tulajdonságok

A vásárlók is választanak