Vákuum Tömítő Táskák által DANMO, 2 Tekercs 8P', az Élelmiszer-Saver. Kereskedelmi Osztály BPA Mentes Anyagból. Nagy Élelmiszer-Raktározási, Étel elkészítése, vagy a Sous Vide (8†x50')

Vákuum Tömítő Táskák által DANMO, 2 Tekercs 8P', az Élelmiszer-Saver. Kereskedelmi Osztály BPA Mentes Anyagból. Nagy Élelmiszer-Raktározási,

A megrendeléshez hozzáférhető formában
HUF 3238.65
Az összeg:

Könnyen vágható & Seal : 2 csomag 8 inch 50 méteres tekercsben, dombornyomott csatornák hogy növelje a nyomást.Tartsa a kaja a nedvesség létre egy légmentesen akadály, amely lezárja az íze pedig megakadályozza, hogy a romlást meg égésnyom.Biztonsági Anyaga : Ez a porszívó lakk táska készült Kereskedelmi Minőségű BAP INGYENES anyag.Biztonságos, nem Mérgező, Jó vákuum hatás, Magas átláthatóság, szakítószilárdság, tartós, Könnyen hő tömítés, Tömítő jó, nem könnyű, öregedés, stb.Többszörös Felhasználás : Extra Tároló, Amikor Kaját Venni Ömlesztve, Megőrzése, Tovább Elkerülni az Élelmiszer-Hulladék.Vákuum-Zsák kizárja, hogy a nedvesség a levegő védelme étel, frissesség megőrzése. 4-8-szor hosszabb, élelmiszer eltarthatóságát.Egyetemes Tervezés : Kompatibilis Minden Típusú Vákuum Hegesztő Gépeket Használatra, a minden Vákuum Hegesztő Gép.Space Saver : Búcsút Zsúfolt pedig Szervezetlen Hűtőszekrények, Fagyasztók, valamint,Könnyen Azonosítani a Különböző Élelmiszerek, a Tiszta Vákuum Élelmiszer Tömítő Zsákokat, Helyet takaríthat meg azáltal, hogy megszünteti a Levegő, a Még Könnyebb Tárolás.DANMO vákuum lakk táska könnyen lehet porszívózni bármely márka vákuumos fóliahegesztő.Élelmiszer-vac táskák blokk oxigén, valamint nedvesség.Dombornyomott levegő-csatornák eltávolítása növeli szívó maximális frissességét.több, mint 4-szer hosszabb, fagyasztó tárolási idő, zár, a frissesség, az ízét, de a tápérték - nem égésnyom!Előnyei : Hatékonyan Felkészülni A Foods Heavy-vám vákuumos tároló zsák lehetővé teszi, hogy megőrizze az ételek, tökéletes állapotban.Nem számít, száraz élelmiszerek, mint például a bab, vagy rizs, vagy vizes élelmiszerek, mint például a gyümölcsök, marha, csirke, sőt még többet is.Minden rendben van, hogy használja ezeket a vákuum élelmiszer tároló zsák.Tartsa A Élelmiszerek, Édesvízi, a szag nem átjárja át a táskát, így az élelmiszerek marad biztonságos, amikor megőrzése.Ezeket a zsákokat rolls is ellenállni defekt, majd szétszakad.Jellemzők : 1. Kiváló minőségű porszívó élelmiszer lakk táska, teljesen BPA mentes.Szakács, Freezable, Mosogatógép, Mikrohullámú sütő, Boilable Biztonságos.2. Egy mindenkiért, Működik Minden Bilincset Stílus Vákuumos Fóliahegesztő.3. Élvezze a sous-vide főzés még akkor is, ha a forgalomba őket a víz, bármilyen hőmérsékleten akár 195°C / 90°C. 4. Tökéletes Tároló, valamint Étel elkészítése.Csökkenti az élelmiszer-pazarlás elkerülése fagyasztó burns.5. Mosogatógépben mosható, valamint újrafelhasználható élelmiszer lakk táska.6. Vágás egyedi méretű csomagokat az ön igényeinek megfelelően.7. Tervezett Maximális Levegő Eltávolítása, Kereskedelmi Minőségű Tekercset, majd Előre vágott Táskák Nagy Érték.8. Folyamatosan Friss Élelmiszerek akár 4-8-szor hosszabb.Doboz Tartalma : 2 Csomag 8 inch X 50 méter élelmiszer tárolására saver tekercs (Összesen 100 Méter).

Tulajdonságok

A vásárlók is választanak