Hälsa

Varikosette – åsikter, pris, var man kan köpa, original, eller är det värt det?

Åderbråck är en allvarlig kronisk sjukdom som inte är försäkrad av någon person. Och om tidigare åderbråck främst lidande människor Mogna och äldre, idag alltmer påverkar yngre patienter som inte har nått 30-årig milstolpe.

På grund av detta, är konsumenternas efterfrågan på protivovirusnye droger ökar varje år, vilket tvingar läkemedelsföretag att utveckla nya läkemedel. Några av dem passerade alla nödvändiga kliniska prövningar och nå apoteks städerna i Europa, andra förbi detta skede och genomförs med hjälp av Internet.

En av sådana preparat är grädde åderbråck vener Varikosette som inte kan köpas i en vanlig apotek, och endast order leverans nätet. Tillverkaren säger att hans verktyg kan bokstavligen bota patienten med åderbråck, som stöds av en mycket positiv feedback, men är det så bra?

För att förstå detta måste du noggrant undersöka grädden Varikosette att utvärdera dess användbara egenskaper, läsa verkliga åsikter från läkare Phlebology och deras patienter, och att se till företagets producent.

Vad i den här artikeln:

yttranden från Phlebology om kompositionen Varikosette

På webbplatsen för tillverkaren uppgav att grädden från åderbråck Varikosette har många fördelar jämfört med andra droger. Bland de största fördelarna av medel finns noteras: den naturliga sammansättningen 100%, effektiviteten i något skede av sjukdom och långvarig terapeutisk effekt som varar under 24 timmar efter applicering

.

Men dessa användbara egenskaper är inte så unik som vi skulle vilja till tillverkaren. Så den stora majoriteten av salvor och geler åderbråck är sammansatta av naturliga aktiva komponenter såsom växt flavonoider (diosmin, den hesperidernas, troxerutin, rutin) och läkemedel växtextrakt (hästkastanj, röda druvor blad, Ruta doftande).

Så det är säkert att säga att naturlighet är kännetecknande inte bara grädden Varikosette och många läkemedel i denna grupp. Samma kan sägas om varaktigheten av terapeutiska effekter, som är densamma för de flesta mediciner av åderbråck.

Så någon salva av åderbråck rekommenderas det att använda 1 eller 2 gånger per dag, men inte så ofta, för att inte provocera biverkningar. När allt kommer omkring kan varje kraftfullt verktyg vid överdriven dos leda till obehagliga konsekvenser

Senaste information:. Är det möjligt att använda Menovazin när åderbråck?

Och naturligtvis kan kräm Varikosette inte kallas en universell läkemedel som kan hjälpa till i alla skeden av åderbråck. Precis som alla verktyg, för utomhusbruk, denna kräm kan endast vara effektiva i skador på de ytliga venerna. Åderbråck djupa vener hjälper bara de piller och kapslar samt injicerbara underhålls läkemedel.

En detaljerad analys av sammansättningen Varikosette yttranden från läkaren:

  1. Troxerutin är en flavonoid, som ökar tonen i venerna, stärker kärlväggar och minskar deras permeabilitet, ökar blodcirkulationen i armar och ben, minskar svullnad och inflammation. Denna terapeutiska komponent har länge varit känt inom medicinen och är en del av många fordon från åderbråck, mest populära av dessa är koffein gel. Detta läkemedel är mycket effektiv och, förresten, är billigare 5раза grädde Varikosette;
  2. Extraktet av hästkastanj – har en uttalad venotonic, kärl reparativ, avsvällande och anti-inflammatorisk verkan. Också i stor utsträckning används vid tillverkning av läkemedel från åderbråck i form av salvor, piller och droppar. Kastanjextrakt är en aktiv ingrediens av en effektiv av läkemedlet Venitan, som kostar mindre än
  3. trollhassel extrakt är ett annat venotonic substans som används för behandling och förebyggande av åderbråck. Idag är det sällan ingår i sammansättningen av droger i samband med tillkomsten av modernare och effektivare komponenter. Om så önskas, på apoteket kan du köpa en trollhassel salva, som kostar omkring;
  4. Ginkgo biloba extrakt – detta ämne, allmänt placerad på Internet som ett universalmedel för åderbråck, men det är det inte. Extrakt av exotiska växter, är Ginkgo biloba används för att normalisera cerebral och koronar cirkulation, t ex åderförkalkning i cerebrala kärl, behandling av stroke, traumatisk hjärnskada och Alzheimers sjukdom, liksom försämring av minne och uppmärksamhet. Ibland är det förskrivs till patienter med åderförkalkning i de nedre extremiteterna, men inte åderbråck. För närvarande har alla apotek piller med detta ämne, till exempel Ginkgo Bilobular som kostar mindre än;
  5. Urea är en ingrediens som ofta finns i kosmetiska produkter, men inte droger. Urea främjar djup hydrering av huden, på ett effektivt sätt hantera torrhet och sprickor. Liksom antibakteriell och svampdödande aktivitet. Av denna anledning är urea en viktig ingrediens i fotkrämer, men inte i salvor från åderbråck;
  6. Mentol är en substans som erhålles från pepparmint och har en stark vasodilator och kramplösande åtgärder. Metol används i vissa hjärtmediciner, såsom Validol och Korvalol, hjälper till att ta bort kramp i kranskärlen och förbättra hjärtfunktionen. De tillhör billiga läkemedel och är inte mer än & nbsp; Vid behandling av åderbråck mentol tillämpas inte;
  7. Majsolja är oljeextrakt från fröna majs, som denna drog spelar rollen av billiga grunderna. Majsolja används sällan i medicin eller kosmetika, eftersom absorberas dåligt in i huden, och sålunda förhindrar inträngning i vävnaden av andra komponenter av läkemedlet. Majsolja – detta är en användbar och billig, inte vars pris inte överstiga för en liter

OL> Senaste information: Salva och gel Gepatrombin G: feedback på behandling av åderbråck.

Så enligt läkarna Varikosette är av mycket tveksamt komposition, som i bästa fall värdelösa och i värsta fall skadlig för patienter med åderbråck. Även förekomsten av troxerutin och extrakt av hästkastanj och trollhassel gör Varikosette mer effektivt för åderbråck.

Det faktum att närvaron i en beredning av tre aktiva beståndsdelar ökar väsentligt risken för att utveckla biverkningar, allergiska reaktioner och överdosering.

Instruktioner för användning av läkemedel Varikosette

för att använda krämen Varikosette i medicinsk terapi är mycket enkel. Det är nödvändigt att använda en liten mängd av preparatet på torr ren hud och RUB med mjuka masserande rörelser. För bästa resultat bör krämen användas 3 gånger per dag – morgon, eftermiddag och kväll. Den kur är inte begränsat.

Den appliceringsmetod inte orsakar några problem, men i instruktionen säger att krämen Varikosette har inga biverkningar och kontraindikationer, och godkänd för användning även av gravida och ammande kvinnor.

Tillverkaren förklarar denna unika sammansättning, som omfattar endast naturliga och säkra komponenter. Detta, naturligtvis, inte sant, och de ämnen som ingår i kompositionen Varikosette, förutom allergier, kan utlösa en huvudvärk och störningar i mag-tarmkanalen.

Dessutom är ett botemedel för venerna på benen med en sådan komposition rekommenderas inte för användning under graviditet och amning utan föregående granskning och godkännande av en läkare.

Pris Varikosette

Eftersom grädden Varikosette inte säljs på apotek, kan genomföras endast via hemsidan på Internet, då priset på läkemedlet är enhetligt för alla regioner i Europa och är …. Som framgår av apotekare, sådant värde Varikosette gör dyraste läkemedlet från åderbråck hittills

Senaste information:. Bästa botemedlet mot åderbråck i dag

I beskrivningen på den officiella hemsidan säger att det höga priset på läkemedlet motiveras av dess utmärkta kvalitet eftersom den produceras av den berömda tyska firman “Khendel” (Hendel). Men i Tyskland finns det inte en enda läkemedelsföretag med samma namn, men detta företag är i Europa.

LLC “Handel” grundades i Moskva 2014 som ett företag för produktion av kosmetika och kosttillskott. Ingen stor erfarenhet inom läkemedelsindustrin, som nämns på webbplatsen, gör de inte.

Analoger Varikosette

av grädde Varikosette många analoger, som tillverkas av stora läkemedelsföretag har klarat alla nödvändiga kliniska prövningar har fått många positiva yttranden från läkare Phlebology och säljs till ett mer överkomligt pris.

Anja Ulf

Många kan sägas om henne, men kanske viktigast är att hon är hänsynsfull och uppenbar. Naturligtvis är hon också disciplinerad, rolig och tillmötesgående, men de är i kortare utbud, särskilt med tanke på att de är blandade med att kräva som väl.
hennes omtänksamma natur men det är vad hon är så omtyckt för. Vänner tenderar att räkna med det och hennes humoristiska känsla när de behöver cheering upp.

Ingen är perfekt självklart och Anja har en rad brister att hantera också. hennes tanklöshet och skönhet natur gör inte det största företaget och gör saker obekväma minst sagt.
Lyckligtvis är hennes snabba natur vanligtvis där för att hjälpa till med att mends saker när det behövs.

Du kanske också gillar…