IRONWALLS Csere Penge Réz Drót Sztriptíz Gép, Korszerűsített Hajtott Kábel Sztriptíz Vágó Penge, 15mm ID. x 64mm OD, 0.58 ID. x 2.51 OD.

IRONWALLS Csere Penge Réz Drót Sztriptíz Gép, Korszerűsített Hajtott Kábel Sztriptíz Vágó Penge, 15mm ID. x 64mm OD, 0.58 ID. x 2.51

A megrendeléshez hozzáférhető formában
HUF 3643.65
Az összeg:

【Univerzális Vezeték Sztriptíz Gép Penge】A méret részleteket IRONWALLS csere kés kábel sztriptíz 15mm/0.58" Belső Átmérőjű, 64mm/2.51" Külső Átmérő, 15 mm/0.58" Vastagsága, amely alkalmas a legtöbb kábel blankoló gép.Azonban, kérjük, ellenőrizze az eredeti penge méret a sztriptíztáncos gép, ha a mérete kisebb, mint IRONWALLS van, ez a penge lehet, hogy nem alkalmas a készülék. 【Beépített Csapágy】Ez a vágó penge célja, beépített csapágy, nem kell változtatni a pengével ellátott amikor cseréli a rész. 【Nagy Szilárdságú Ötvözött Cső Vágó Pengék】Ez a csere penge által magas hőmérséklet kioltás ötvözet, amely szerepelt a szuper magas keménység, szívósság, illetve tartós élesség.Ez egy hatékony eszköz a vágás vezetékek különböző anyagokat, majd távolítsa el a gumi szigetelő réteg. 【Nagy Pontosságú Penge】 Jön szilárd ötvözet építése & edzett penge éle, a sztriptíztáncos, penge előírja, tiszta & könnyed vezeték sztriptíz tapasztalat, javítja a munka hatékonyságát. 【Egyszerű Telepítés】Beépített csapágy, ez nagyon egyszerű, hogy cserélje ki a penge keresztül több lépésben.Akkor lehet, hogy a réz drót sztriptíz gép olyan hatékony, mint új, költség megtakarítás.Méret : 14.82 mm(0.58") belső átmérő, 63.49 mm(2.51") külső átmérő, 15 mm vastagság.Kérjük, ellenőrizze, hogy az eredeti penge méret a drót sztriptíz gép vásárlása előtt.Vezeték sztriptíz gép nem szerepel ez a termék.Ezt a vezetéket a sztriptíz gép pengét tartalmaz kétirányú csapágyak, ami újra fel lehet használni.Szóval akkor cserélje ki a penge megváltoztatása nélkül a csapágy.Az ön zavartalan, gyors & tiszta forgácsoló tapasztalat.Rozsda & korrózió ellenálló, magas keménységű, a hosszú szolgálati idő.

Tulajdonságok

A vásárlók is választanak