Kis Zamatos Edények Kaktusz Ültetvényes - DAFFBOX 3 Inch Kerámia Edények a pozsgás növények, Aloe, Kaktusz, valamint Beltéri Növények, Zamatos, Ültetvényes, Vízelvezetés a lakberendezés, Készlet 4, a Növények Nem Tartalmazza (Piros)

Kis Zamatos Edények Kaktusz Ültetvényes - DAFFBOX 3 Inch Kerámia Edények a pozsgás növények, Aloe, Kaktusz, valamint Beltéri Növények,

A megrendeléshez hozzáférhető formában
HUF 1930.50
Az összeg:

Vízelvezető Lyuk : van egy vízelvezető lyuk alján a kerámia ültetvényes, a felesleges víz is kiszívták a vízelvezető lyuk, amely képes megvédeni a gyökerek a növények attól, hogy elsüllyed a vízben.Elegáns Design : Kerámia ültetvényes által tüzelési a talaj magas hőmérsékleten.A szín a kerámia ültetvényes piros.A felszínen a mázas kerámia ültetvényes a festett kép.Mely Növények Alkalmasak Ültetés : Kerámia ültetvényesek alkalmasak ültetés kis kaktusz, aloe, baba ujjakkal, baba nyaklánc, szamár farka, levegő, a növények, kis gyógynövény, a másik a kis növények.A legjobb Értékesítés Utáni Szolgáltatás : Kerámia zamatos ültetvényesek törékeny, kérem, tegye le alaposan.Ha bármilyen kérdése van a készlet kerámia ültetvényes, kérjük lépjen kapcsolatba velünk e-mailben haladéktalanul, de mi lesz az ön számára az értékesítés utáni szolgáltatás.A csomag Lista : a Növények nem tartalmazza a csomag.4 kerámia virágtartók, 4 háló, pad, a csomagot.A kerámia ültetvényes mérete 3×3×2.75 inch (L×W×H).Kerámia cserép * 4. Fekete háló, pad * 4. Egy napsütéses reggel, ez a fajta élet élvezetét ültetés pozsgások, kaktuszok, aloes, valamint a kis növények a kerámia ültetvényesek a családjával.Egy kis dzsungel hozza szórakoztató az életben.1. kérdés : Milyen anyag a terméket?.A1 : van, kerámia cserép.2. kérdés : Mi lehet a dobozban?A2 : Van, 4, kerámia cserepek, 4 háló párna a dobozban.3. kérdés : ezek a vízelvezető lyukak az alján?.A3 : Igen, kerámia edényeket vízelvezető lyukak az alján.Meleg Tipp : a Növények nem tartalmazza.

Tulajdonságok

A vásárlók is választanak