Vontató Heveder Egyetemes Vontató Helyreállítási Heveder Nagy Szilárdságú Versenyautó Vontató Heveder Kötelet Első Hátsó Lökhárító vonóhorog (Balck)

Vontató Heveder Egyetemes Vontató Helyreállítási Heveder Nagy Szilárdságú Versenyautó Vontató Heveder Kötelet Első Hátsó Lökhárító vonóhorog

A megrendeléshez hozzáférhető formában
HUF 1348.65
Az összeg:

【Prémium Minőségű】Készült kiváló minőségű dupla varrott, poliészter, nylon, kopásállóság, hosszú ideje használja.Tömör acél tartóval bevont extra tartósság, megbízhatóbb. 【A 10 000 font Támogatást 】Nagy szilárdságú, jó teherbírás, támogatja a vontatható tömeg akár 10.000 kg. 【Universal Design】Alkalmas a különböző járművek.Ez az egyetemes tervezés, a legjobb felszerelés, kérjük, ellenőrizze a jármű csavar méret. 【Divat Szín】Különböző színek a lehetőséget, adjunk hozzá egy egyedi megjelenés, hogy az autó. 【Vásárlás Kényelmes】elkötelezettek Vagyunk, hogy hozzon létre a legjobb termék, szolgáltatás minden ügyfél, valamint rendelkezik a Minőségbiztosítási a Pénz-visszafizetési Garancia annak érdekében, hogy meg tudja venni anélkül, hogy problémát jelent, Ha a termék nem felel meg az ön elvárásainak, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, igyekszünk a legjobb foglalkozni, amíg nem elégedett.

Tulajdonságok

A vásárlók is választanak