Docooler AM/FM Mini Zuhany, Rádió, Fürdőszoba Medence Vízálló Rádió Zenei Rádió-Beépített Hangszóró-Állítható Hangerő elemmel működik(Nem Tartozék)

Docooler AM/FM Mini Zuhany, Rádió, Fürdőszoba Medence Vízálló Rádió Zenei Rádió-Beépített Hangszóró-Állítható Hangerő elemmel működik(Nem

A megrendeléshez hozzáférhető formában
HUF 1888.65
Az összeg:

*Ez a mini zuhany rádió egy kompakt kialakítású, beépített hangszórók, így még több móka, amíg zuhanyozás. * Könnyen állítsa be az AM / FM rádió, bármilyen módot váltani.Te is kapcsold ki a rádiót elforgatásával a hangerő fel/le gombot. * Ez lehet akasztani, közvetlenül a zuhany cső vagy a függönyrudat telepítés nélkül, pedig nagyon kényelmes, de nem veszi fel a helyet. * Ez a termék használatra tervezték, nedves területeken, de nem a vízben. * Alkalmas fürdőszobák, uszodák, öltözők, vagy a kocsiban.Overview This mini-zuhany rádió funkciók, beépített hangszórók, pihenés, zenehallgatás, illetve hír alatt is viselhető.Állítsa be az AM / FM gombot a módok közötti váltáshoz.Nem kell telepíteni, illetve közvetlenül csatlakozik a zuhany cső vagy a függönyrudat.Nagyon kényelmes, de nem veszi fel a helyet.Alkalmas fürdőszoba, medence, öltözők, vagy a kocsiban.Jellemzők*Ez a mini zuhany rádió egy kompakt kialakítású, beépített hangszórók, így még több móka, amíg a zuhany alatt állok.* Egyszerűen állítsa be az AM / FM rádió, bármilyen módot váltani.Te is kapcsold ki a rádiót elforgatásával a hangerő fel/le gombot. Ez lehet akasztani, közvetlenül a zuhany cső vagy a függönyrudat telepítés nélkül, pedig nagyon kényelmes, de nem veszi fel a helyet.* Ez a termék használatra tervezték, nedves területeken, de nem a vízben.* Alkalmas fürdőszoba, medence, öltözők, vagy a kocsiban.Notes The rádió nem lehet elmerül a vízben.Specifications Frequency Tartomány : AM : 530-1710 k Hz-es / FM : 88-108 MHz Powered által : DC4.5 V, 3*AAA elem (nem tartozék) Csomag Súly : 165g Package Méret : 14.5*9.5*6cm Package List Shower Rádió * 1 .

Tulajdonságok

A vásárlók is választanak